المقادير
1- اثنين ونص كوب دقيق
2- واحد كوب زيت
3- ست بيضات
4- خمسة اصابع موز
5- ملعقتين كبار باكينج بودر
6- كوب ونص سكر بودرة
7- ملعقة قرفه
8-فانيليا
التحضير
اخلطي الدقيق مع القرفه والباكينج بودر وانخليهم
بعد كده اضربي السكر مع الزيت وبعدين ضيفي البيض واحده واحده
بعد كده ضيفي الدقيق المنخول مع الباكينج بودر
بعدين اهمكي الموز في طبق …ثم ضيفيه للعجينه و اخلطيهم
ثم ضعيها في الصينيه المدهونه طبعا بالزيت وضعيها في الفرن ولا تفتحي عليها لمدة ربع ساعه
وبعدين شوفيها لما تستوي طبعا انتي عارفه كيف ….( بتدخلي سكينه في الكيكه ولو طلعت السكينه نظيفه تكون الكيكه استوت )
لما تطلع من الفرن قطعيها وممكن تزينيها بالموز لو حبيتي